Weboldal készítés

img

Weboldal, avagy vállalkozása megjelenése Online

Cégünk online megjelenítéséhez elengedhetetlen egy letisztult jól átlátható weboldal, mellyel megjelenhet a piacon. Honlap rendelés előtt érdemes átgondolni mi is az a cél amit elérnénk bemutatnánk cégünket, termékeket jelenítenénk meg, online rendelést adnánk hozzá. Fontos a konzultáció.
Bemutató weboldal
Bemutató weboldal
Cégét nem az online kereskedelem irányába optimalizálná, megjelenítenék vállalkozását pár képben, ismertető leírással, online kapcsolatfelvételi formával. A bemutató weboldal szálláskiadók körében a legnépszerűbb, egyszerű mégis áttekinthető megoldást nyújt az érdeklődők részére, kik tabletről, mobilról is könnyedén elérhetik responsive kialakításának köszönhetően.
Többlapos weboldal
Többlapos weboldal
Cége több tevékenységből tevődik össze, melyet egy oldalon nem érdemes bemutatni, több oldal áll rendelkezésre, képek, írásos információk részére, hírlevél feliratkozási és küldési lehetőség az érdeklődők részére. Ajánlott több termelő profillal rendelkező vállalkozásoknak.
Facebook oldal
Facebook oldal
Közösségi tartalom megjelenítése, hirdetései vizuális felületeinek kialakítása, megjelenítése, profilja gondozása. A közösségi médiában megjelenítőknek ajánlott a weboldal mellé, cukrászdák, éttermek részére a nagy mennyiségű fénykép megjelenítése.
100+
Befejezett weboldal
213
Projekt
10+
Szakmai tapasztalat
1198+
Elfogyasztott kávé

Kérje most ajánlatunkat!

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk. Legyen cégünk ügyfele, biztosítsa a megfelelő online megjelenést.

Weboldal & Webáruház készítés

Üzenet elküldve.