Találjanak Rád!
Keresőoptimalizálás

Fontos, hogy vállalkozásod a keresőkben előkelő helyen szerepeljen, mert így könnyen juthatsz új ügyfelekhez. Segítünk a megfelelő keresőoptimalizálással elérni céljaid. Rávilágítunk a  SEO fontosságára.

SEO, keresőoptimalizálás

Ne fizetett hirdetéssel
tűnj ki a többiek közül!

Nem fizetett hirdetéssel, hanem organikus találatok (természetes találat) javításával érünk el eredményt a keresőkben. Ez természetesen egy hosszabb folyamat, viszont nagy előnye, hogyha már jól állunk ebben a témában, az nem csak megéri, de még pénzünkbe sem kerül. 

01.

Miért fontos

Mert keresőoptimalizált tartalom nélkül senki sem talál rá vállakozásodra, csak sokadik helyen lesz elérhető vagy egyáltalán nem kulcsszavaidra.  Tudomásul kell azonban venni, hogy vannak területek amelyeknél gyors eredményről még csak nem is
álmodhatunk, mert olyan sokan vannak abban a témában versenyben. Például szállás hirdető oldalak, műszaki webáruházak.

02.

Fizetett hirdetés

Ilyen esetben jöhet szóba a fizetett, jól megtervezett és kivitelezett hirdetés. A Google nagy kedvezményeket ad hirdetés feladáshoz, manapság duplázza a befizetett, reklámra szánt összeget. S bár nyilván a Google kereső viszi a prímet, az "ellenzék" összesége
is kiad egy kisebb szeletet (Bing, Yahoo, DuckDuckGo) amit érdemes figyelembe venni. 

03.

Oldal felépítés

Az elsődleges feladataink az oldal jó felépítése az aktuális elvárásoknak ( könnyű és gyors indexelés), aztán tartalmilag is meg kell feleljünk (relevancia). Harmadsorban a külső, ránk mutató hivatkozások megszerzése is a fontosabb feladatok közé sorolható. Végül hozzunk létre értékes tartalommal felvértezett weboldalt. Szállásom nevű rendszer a gyakorlatban.

Első hely?
vagy az első oldal is elég?

Sokféle megközelítése van a keresőoptimalizálás folyamatának, röviden a SEO (Search Engine Optimization) érdekében végzett tevékenységnek.
Röviden megfogalmazva:
meg kell határozni a célokat, kulcsszavainkat és hozzáadni a legrelevánsabb tartalmat, melyek a embereknek és a szabályoknak is a legtöbbet adják.

Mikor és hogyan álljunk neki a keresőoptimalizálás folyamatának?

A helyes az, ha már az weboldal készítés során figyelünk a keresőoptimalizálás területeinek figyelésére. Gyakran előfordul, hogy a végén jut el az ember oda, hogy a szükséges lépéseket megtegye. Mindenek előtt fontos a domain név kiválasztása, mert már itt a szemünk előtt kell tartani a keresőoptimalizálás szempontjait. A tartalom optimális megalkotása a végső fázis, az egész oldal tesztelése előtt. Ha mindent jól csináltunk, akár egyből is lehetnek kulcsszavak, amik az első helyre pozicionálnak minket. A további lépéseket az eredmények alapján kell meghozzuk.

Segítünk a megvalósításban

Kérj ajánlatot

Írjd meg elképzeléseid, mi ajánlatot teszünk a legjobb paraméterek szerint.

Cégadatok megtekintése

Web Platform Informatikai és Fejlesztő Kft
Cím: 8360 Keszthely, Martinovics utca 86
Adószám: 22944654-1-20
Telefon: +36 (70) 60 60 469
Email: info@webplatform.hu

Szolgáltatásaink

Márkaépítés, arculattervezés a webplatform tapasztalatával. Logó tervezés. Teljes kiszolgálás a logó megtervezésétől a legutolsó névjegy, levélpapír, megállítótábla, rollup banner, pop up fal, autó dekoráció, festővászon, plakát vagy molinó legyártásáig. Fotók retusálása, képfeldolgozás, videóvágás-konvertálás. Reklámajándék ötletek.

Írj nekünk