Bemutató Honlapkészítés

A növekvő világban a lakosság több mint fele internetes áruházakból rendeli meg a szükséges termékeket. Ne csak a lokális vásárlókban gondolkodj! Segítünk! Cégünk egyszerűbb kevesebb tartalommal rendelkező, kisebb költségvetéssel számoló weboldalak elkészítését is vállalja. Alap információkat átadó, olcsó weboldal készítés a WebPlatformtól.

mobil- és tabletbarát megoldások

Modern megjelenés
Vállalkozásodnak

Ismerd meg hogyan is dolgozunk, mit adunk neked és más partnereinknek. Válaszd a neked legmegfelelőbb funkciókat, segítünk a választásban.

01.

ModernKülső

Cégünk által készített honlapok, a mai kor trendjei szerint modern és elegáns megjelenést biztosítanak partnereink számára. Mobil és tabletről való weboldal elérés bárhol és bármikor, bárki informálódhat vállalkozásodról. Ne csak a gép előtt, az interneten is mutass jól!

02.

MegbízhatóBelső

Igényektől függően HTML5/CSS3, vagy Wordpress alapú kereső optimalizált honlapot adunk át ügyfeleinknek,
melyeket dinamikus tartalommal adunk. Igény esetén egyedileg szerkeszthető megoldást.

03.

FolyamatosKövetés

A megvásárolt honlapot az atadást követően három hónapig figyelmmel kísérjük, folyamatosan optimalizáljuk honlapod, hogy vállalkozásod minél előkelőbb poziciót foglaljon el a keresőkben. A munkáknk ezzel sem ér véget, megrendeléstől függően folyamatosan nyomonkövetjük honlapod fejlődését, igény esetén frissítjük, szerkesztjük.

Miért fizetnél érte többet?

Ennyire egyszerű!

Cégünk több mint 7 éve foglalkozik weboldalak, webáruházak fejlesztésével. Nem a régi elavult technológiákat követve, hanem a mai kor trendjeit és elvárásait figyelembe véve nyújt a vállalkozások részére modern dinamikus megoldást professzionális megjelenítésére az internerneten. Törj ki jelenlegi konfortzónádból és bízzd a profikra weboldalad fejlesztését.
Kérj ajánlatot.

Weboldal Szolgáltatásaink

Tekintsük át mivel tudunk szolgálni vállalkozásod és a személyes sikered érrdekében!
Válassz megfelelő célokat, határozd el magad és vedd kezedbe az irányítást. Tartsd meg régebbi és szerezd meg új ügyfeleidet az új arculatod segítéségvel.

Mobilbarát Reszponzív

Legyen bárhol bárki, nem csak számítógépről, hanem minden okoseszközről tökéletesen elérheti új honlapod, vállalkozásod, ezzel is növelve internetes ügyfeleid körét.

Kedvező Áron

A mai magyar piacon található cégekkkel szemben mi igazán kedvező összegért biztosítunk számodra szolgáltatásokat.
Hosszútávú kapcsolatot szeretnénk ügyfeleinkkel, ezért olyan rendszert találtunk ki ami alapja lehet mindezeknek. A szolgálatatásaink hatására elért sikerek a mi sikerünk is!

Gyors Kiszolgálás

Igyekszünk mindent megtenni ügyfeleinkkért, mielőbb hozzájussanak szolgáltatásainkhoz,
valamint elképzeléseiket a lehető leggyorsabban valósítsuk meg. Ha a feltételek adottak, akár egy nap allatt is elkészítjük weboldalát.

Megoldásaink eredménye

Weboldalainkat használó ügyfeleink véleménye alapján sokkal több érdeklődőt, új ügyfelet értek el mint az azt megelőző három hónapban. Időt, pénzt és energiát spóroltak meg új weboldalukkal, így több pénzt költhettek vállalkozásuk fejlesztésére, sokan webáruházat nyitottak.

Tekintsd meg a számokat

Ügyfeleink és a statisztikai adatok alapján beszéljenek a számok. Döntsd el megéri-e egy ilyen rendszerre beruháznod, mely könnyen kezelhető, pénzt spórolhatsz és többet kereshetsz vele.

Ügyfelek számának növekedése +
%
Megkeresések számának növekedése +
%
Költségek csökkenése -
%

Segítünk a megvalósításban

Kérj ajánlatot

Írd meg elképzeléseid, mi ajánlatot teszünk a legjobb paraméterek szerint.

Cégadatok megtekintése

Web Platform Informatikai és Fejlesztő Kft
Cím: 8360 Keszthely, Martinovics utca 86
Adószám: 22944654-1-20
Telefon: +36 (70) 60 60 469
Email: info@webplatform.hu

Szolgáltatásaink

Márkaépítés, arculattervezés a webplatform tapasztalatával. Logó tervezés. Teljes kiszolgálás a logó megtervezésétől a legutolsó névjegy, levélpapír, megállítótábla, rollup banner, pop up fal, autó dekoráció, festővászon, plakát vagy molinó legyártásáig. Fotók retusálása, képfeldolgozás, videóvágás-konvertálás. Reklámajándék ötletek.

Írj nekünk