Webáruház készítés
Neked

A növekvő világban a lakosság több mint fele internetes áruházakból rendeli meg a szükséges termékeket. Ne csak a lokális vásárlókban gondolkodj! Segítünk!

Könnyű Webáruház Rendelés

Gondoltál már arra, hogy mivel lendíthetnéd fel vállalkozásod? Megvannak a jó ötletek, jó termékek de nem jönnek a vásárlók? A mai magyar társadalom több mint fele már webáruházakból rendeli meg a számára szükséges termékeket, és ezek a számok csak nőnek. Érj el egy webáruházzal több millió potenciális vásárlót, gondolkodj nagyobban!


Cégünk évek óta fejleszt webáruház rendszereket, melyek letisztult elegáns megjelenést biztosítanak mind a felhasználói, mind vásárlói számára. Nincsenek felesleges átláthatatlan oldalak, funkciók, csakis amire szükséged van. Online webáruház feltételei, rendszer fejlesztés.

webáruház

Miért ne lehetne ilyen egyszerű?

teljesen online!

Ugye milyen nehéz több mint 500 terméket nyilvántartani? Különféle programokba felvezetni? Készletezni? Miért használj több programot? Válasszd az általunk készített webáruházakat melyek raktárkezelésre, nyilvántartásra és számlázásra is alkalmasak. Minden termék kereshetõ, könnyen elérhető. Tárd több mint 4,5 millió magyar internetező elé céged, profilod és értékesíts pár kattintással. Cégünk megoldást kínál online bankkártyás vásárlásra is, mely akár percekkel a rendelést követően már meg is jeleníti számláján a vásárlás összegét. Számolj le az idegeskedéssel és vedd kezedbe az irányítást. Nézzük akkor mit is adhatunk mi neked!

Webáruház Szolgáltatásaink

Responsive Megjelenés

Áruházad mobilról és tabletről is tökéletesen elérhetik vásárlóid.

Átlátható Adminisztráció

Felhasználóbarát adminisztrációs felület, könnyű termék kezelés, akciók figyelemmel kísérése,
hírlevél készítés-küldés, rendszer frissítés.

Egyedi Arculat

Igényed szerint egyedi arculatot alakítunk ki vállalkozásodnak, mellyel kitűnhetsz, egyedivé válhatsz.

Adatmentés Védelem

Áruházad adatait napi szinten mentjük, monitorozzuk és igény esetén visszaállítjuk. Nem vesznek el adatok!

Online Számlázás

Felejtsd el a kézi számlatömböt, számlázó programokat, intézzed áruházon belül a számlázást. Vásárlást követően egy kattintásra kész a számla.

Termék Szállítás

Jelenleg Magyarországon megtalálható ismert szállítói vállalkozásokhoz fejlesztettünk
rendszer modult, így bármikor importálhatod partnereid adatait.

Megoldásaink eredménye

Webáruház rendszerünket használó ügyfeleink véleménye alapján sokkal több vásárlót értek-érnek el már az első három hónapot követően is, megnőtt a rendelések száma. Több pénzt fordíthatnak saját oldalaik hirdetésére. Kevesebb adminisztráció, rendeléstől a számlázásig egy felületen.

Tekintsd meg a számokat

Ügyfeleink és a statisztikai adatok alapján beszéljenek a számok. Döntsd el megéri-e egy ilyen rendszerre beruháznod, mely könnyen kezelhető, pénzt spórolhatsz és többet kereshetsz vele.

Vásárlók számának növekedése +
%
Megkeresések számának növekedése +
%
Költségek csökkenése -
%

Segítünk a megvalósításban

Kérj ajánlatot

Írd meg elképzeléseid, mi ajánlatot teszünk a legjobb paraméterek szerint.

Cégadatok megtekintése

Web Platform Informatikai és Fejlesztő Kft
Cím: 8360 Keszthely, Martinovics utca 86
Adószám: 22944654-1-20
Telefon: +36 (70) 60 60 469
Email: info@webplatform.hu

Szolgáltatásaink

Márkaépítés, arculattervezés a webplatform tapasztalatával. Logó tervezés. Teljes kiszolgálás a logó megtervezésétől a legutolsó névjegy, levélpapír, megállítótábla, rollup banner, pop up fal, autó dekoráció, festővászon, plakát vagy molinó legyártásáig. Fotók retusálása, képfeldolgozás, videóvágás-konvertálás. Reklámajándék ötletek.

Írj nekünk