Egyedi arculat,
arculattervezés!

Fontos, hogy vállalkozásod kitűnjön a többi közül és egyedi megjelenéssel szerepelhessen a piacon!
Egy jól kitalált logó mint védjegy ismerhetővé tesz és több ügyfél szerzésére ad lehetőséget!

komplex arculattervezés

Mi kell egy jóArculathoz

Miért is foglalkoznak vele annyian?
Miért is jó neked, ha van egy jó céges arculatod?

01.

Miért fontos?

Röviden mert nagyon hasznos. Hiszen, ha belegondol az ember megjelenésed az amit elsőként látnak belőled. A régi mondás szerint 'nem a ruha teszi az embert' mégis egy egységes külső megbízhatóságot, hitelességet ad számodra. Egy kisebb vállalkozás is kilalakíthat manapság ismertséget.

02.

Dinamika

A brand már nem csak a nagyobbaké, hanem bárkié lehet, ha professzionális arculatervezés lendületével indítja vállakozását.

03.

Választás

Több mint 7 éves tapasztalattal, megannyi elvégzett fejlesztéssel, fiatal csapatunkkal állunk rendelkezésedre. Egyedi arculatervezés kialakítása folyamatos együttműködéssel.

04.

Egyedi logó

Fontos, hogy céged a piacon egyedi logóval jelenjen meg ezzel is kiemelkedve a többiek közül. A profilodra utal a logód? Igen! Mennyivel könnyebben tudnak azonosítani azok akik a szolgáltatásaid keresik. készíttesd el velünk céged új arculatát, logóját.

Egyedi Logó Vállalkozásodnak

Tűnj ki a tömegből!

Egy jól kitalált logó meghatározhatja a megítélésed, piaci megjelenésed. A logóval egyfajta brandet építesz vásárlóid felé! Nézd csak meg a nagy cégeket, több évtizede egy meghatározó logóval jelennek meg a piacon és bárhol megismerik őket! De előfordult már nagyobb cégek logó felújítása is. Itt van rá pár példa. Készíts velünk közösen egy új logót vagy újítsd meg magad, ha erre van szükséged.

01.

Logó Tervezés

Logó tervezés az igazán hatékony megjelenés céljából. A jó cégér mindent megér mondják és már őseink is adtak erre, hiszen kiváló címereket, emblémákat és szimbólumokat használtak. 

02.

Számít a Megjelenés

A mai viszonylatokban is sokat számít az egyedi logó.
Egy kiválóan kivitelezett ötlet, hosszútávon olyan értékes lehet, minta a zene a szöveg alatt és már abból is tudjuk miről van szó, ha haljuk a dallamot vagy látjuk a logót.
Tervezzük meg együtt Veled a jövőd jelképét, hogy az arculatod meghatározó legyen hosszútávon. 

Segítünk a megvalósításban

Kérj ajánlatot

Írd meg elképzeléseid, mi ajánlatot teszünk a legjobb paraméterek szerint.

Cégadatok megtekintése

Web Platform Informatikai és Fejlesztő Kft
Cím: 8360 Keszthely, Martinovics utca 86
Adószám: 22944654-1-20
Telefon: +36 (70) 60 60 469
Email: info@webplatform.hu

Szolgáltatásaink

Márkaépítés, arculattervezés a webplatform tapasztalatával. Logó tervezés. Teljes kiszolgálás a logó megtervezésétől a legutolsó névjegy, levélpapír, megállítótábla, rollup banner, pop up fal, autó dekoráció, festővászon, plakát vagy
molinó legyártásáig. Fotók retusálása, képfeldolgozás, videóvágás-konvertálás. Reklámajándék ötletek.

Írj nekünk